Projekti

Poduka klavira > FLORENS klavirska škola

Poduka klavira za odrasle od početne do napredne razine. Programi za pijaniste hobiste prilagođeni svakom učeniku ponaosob u skladu sa dogovorenim ciljem i trajanjem poduke.

Opširnije >


Tik Tik koncerti za bebe i predškolce

Tik Tik koncerti za bebe i predškolce omogućuju bebama i roditeljima kretanje, tihi razgovor, plač i igru tijekom koncerta, istovremeno predstavljajući zvukovne i spoznajne blagodati klasične i za razvoj djeteta izvrsne glazbe.

Opširnije >


Klavirčica - klavirska radionica za predškolsku djecu

Klavirčica je lik lutke u klavirskoj radionici za predškolsku djecu (2-6) nedjeljom popodne, koja pruža djeci u malim grupama i roditeljima otkrivanje klavira kroz igre, pjesme i sviranje.

Opširnije >


Svetkovina ruža

Svetkovina ruža naslov je ciklusa glazbeno-poetskih poslijepodneva, po istoimenoj pjesmi Tina Ujevića, koji se od 2009. godine održava u u Hrvatskom kulturnom klubu u Zagrebu.

Opširnije >


KIP

Koncert + izložba + poezija = KIP, novi after-work izlazak u Zagrebu koji sjedinjuje izvanredni postav prodajne izložbe likovnih djela Art galerije Makek sa događajem na kojem se gosti mogu opustiti uz likovna djela, rafiniranu glazbu uživo, poeziju i čašu mediteranskog vina.

Opširnije >Klavirčica klavirska radionica za predškolce (2-6) gostuje četiri jutra utorkom u NATURI SOL, Medvedgradska 49, Zagreb tijekom listopada i studenog 2011.

Opširnije >


Klavirska slušaonica za najmlađe (0-6) 'U snovima i zbilji dječaka Matka' tijekom haloterapije u Slanim sobama NATURE SOL, Medvedgradska 49, Zagreb.

Opširnije >


 

traži

e-beba portal

_
e-beba portal
medijski pokrovitelj
projekata Tik Tik i Klavirčica

Copyright © 2019 zaninabilic.comSign In